Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från minnesstunden för narkotikans offer 231101.


Adjö Johanna

Du gick ut och försvann Johanna,
har fått ett sista sms ifrån dig.
Drogen fick ditt hjärta att stanna,
nu är det inte roligt att vara mig.

Ni är alla saknade av oss här,
kan en ängel till rymmas månntro.
Ett liv för kort, jag lovar och svär,
men nu vet jag att du fått ro.

Det finns många som du Johanna,
som älskade gått ifrån oss.
Skall man eländet förbanna,
eller hitta sätt att släppa loss.

Ni är alla saknade av oss här,
kan en ängel till rymmas månntro.
Ett liv för kort, jag lovar och svär,
men nu vet jag att du fått ro.

Du vet jag höll av dig Johanna,
oavsett om du var hög eller låg.
Smekte håret från min panna
och jag såg vad ingen såg.

Ni är alla saknade av oss här,
kan en ängel till rymmas månntro.
Ett liv för kort, jag lovar och svär,
men nu vet jag att du fått ro.

Så mycket mer än ditt missbruk Johanna,
en unik, god, fantastisk person.
Det lär från himmelen regna manna
innan det åter föds någon som hon.

Ni är alla saknade av oss här,
kan en ängel till rymmas månntro.
Ett liv för kort, jag lovar och svär,
men nu vet jag att du fått ro.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Fredrik Trulsson VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-03 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Trulsson
Fredrik Trulsson VIP