Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Missade jag alla hjärtans dag?!


Moln

Det faller en droppe på fönsterblecket,
snart kan man höra en mjuk duns till.
Jag ligger här själv under täcket
och undrar vad molnen mig vill.

Kanske änglarna för oss gråter,
det känns så tomt förutan dig.
Om mina fel och brister de förlåter,
kommer du nog åter till mig.

Nu genom fönstret in strilar lite solljus,
hjärtat fylls av glädje när jag det ser.
Vinden viskar kom lyckorus,
när du vänder dig mot mig och ler.




Fri vers (Fri form) av Fredrik Trulsson VIP
Läst 15 gånger
Publicerad 2024-02-17 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Trulsson
Fredrik Trulsson VIP