Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter ett besök i Johanneskyrkan i Göteborg.


Dit samhället nått

En kyrka vid älvens vatten,
visar hur långt samhället nått.
Att även i den mörkaste natten,
kan man få uppleva något gott.

Det finns ingen perfektion här,
dock ett frö som spirar och gror.
Det goda och onda möts, vi lär,
i en byggnad där mänsklighet bor.

Det är vår plats i världen detta,
någonting som ondskan förgör.
När ett gott hjärta gör det rätta,
skapas något som aldrig dör.




Fri vers (Fri form) av Fredrik Trulsson VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2024-05-15 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Trulsson
Fredrik Trulsson VIP