Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fjäril vinges slag.


Tro’t om du vill

En vinges slag i Sahara,
träffar ibland mitt i prick.
Som av en händelse bara,
ett leende och en blick.

Som buren utav vinden,
en pust då blev till orkan.
Vi två där under linden,
invid barnens fotbollsplan.

Sommarbrisen oss smekte,
jag minns det som igår.
Där de små glatt lekte,
låg platsen som blev vår.

En vinges skapelse detta,
det var så det då gick till.
Den förde oss båda tillrätta,
tro på det om du vill.




Fri vers (Fri form) av Fredrik Trulsson VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-05 05:47



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Blandningen av stigande och fallande rytm illustrerar fjärilens flykt - eller ödets?
Fint sammanhållen komposition med naturliga rim och med stark koncentration trots det vida panoramat.
2024-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Trulsson
Fredrik Trulsson VIP