Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ormens hårda våld

Mitt liv tyngs av skuld, betalar sakta mina synder
Har en kedja runt min fot, fast i träsket
Rädd för stora ormar, blir krossade levande
Känner luften tryckas ur mig, mina ben bryts
Är medveten om bördan, tyngden på mina axlar

Panik, mina ögon ploppar, jag skriker dovt
Ormen slingrar sig, tar ut all styrka på mig
Mörkret, stjärnorna, jag förundras av deras skönhet
Spottar blod, hör hur det brister, vilken smärta
Betalar för mina synder, kedjad vid foten

Djävulen står bredvid och skrattar
Borde aldrig lekt dina lekar, skulle stannat hemma
Ser dig i revy, du passerar min vy
Djävulen leker med mig, skapar hallucinationer
Visar mig allt jag kommer få miste om

Ormen slingrar sig, världen minskar, jag krymper
Känner dess tyngd på mina axlar
Hör mina revben braka, känner ögonen trycker
Snart exploderar skallen, trycket, blodet
Betalar synder, betalar med mitt liv

Djävulen står och ler, han leker, skrattar
Hallucinationer, våld, smärta jag drunknar i blod
Punkterade lungor, känner hur jag håller på att dö
Paranoid, hallucinationer, du passerar revy
Betalar mina synder med blod, bördan lättar

Djävulen ser på mig, det smärtar, avsluta din lek
Låt mig dö, ta mig nu, min kärlek i sidovy
Önskar du vore här, rädda mig min ängel
Vill inte avsluta livet utan ett sista leende
Men ormen, djävulen, har andra planer med mig

Jag blir ett minne, en sida i historieboken
Kommer du minnas mig, kommer ni bry er
Hallucinationer, känner smärtan, revben knäcks
Mina ögon ploppar, hänger och dinglar
Snart blir jag slukade hel av mörkret

Smälter snart ner, blir ett med ormen
Näring, jag föder, tar mig in, dova vibrationer
Djävulen ler, hukar och kysser på kinden
Vänder sig om och går iväg
Det är slut, jag betalar med smärta
Mina synder tynger mig inte mer
Vilken lättnad




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-11-03 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP