Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna tillbaka

En skatt av en känsla

 Den  bara

 försvann bort

Utan några ord

Inga farväl

Svävar i ovisshet

Vad hände sen

Tänker inte mera

Låter känslor försvinna

Hoppas bara allt var sant

Inte bara  tomma ord

Lämnar nyckel tillbaka

obestämd tid

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-06 09:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2023-11-07

  alicja lappalainen VIP
en dikt om rädslan och förlusten
2023-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP