Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rädslan är en mur i ett mörk rum

 

 

Rädslan!

Är

Ett mörk rum

 

Som man aldrig våga gå in

 

Rädslan!

Är

Ett högt berg

 

Som man aldrig kan bestiga med nakna händer och fötter

 

Rädslan!

Är

Fruktan för livet av sig

 

Som en naken dröm bland pedofilerna

 

Rädslan för ljuset

Rädslan för mörkret

Rädslan för människan

 

Rädslan för religionen

Rädslan för gud

Rädslan för påhittade ideologier, demokrati, kommunismen osv

 

Som judarna frukter för sitt liv från islam

Som muslimer frukter för sitt liv från judarna

Som kristna frukter för sitt liv från båda islam och judarna

 

Mur efter mur och en ny mur byggs varje dag och varje sekund

Mellan alla religioner gudomliga och icke gudomliga

Mellan en människa och en annan människa

 

I religionens och Guds namn

I hatets namn

I västvärldens onda ideologers namn

 

Ni få slakta varandra som fan!

Lämna oss i fred och bort med ER!

Lämna kärleken växa i alla människors hjärta!

 

Ingen religion på jorden är lika med inga heliga krig

Ingen demokrati värden över är lika med inga heliga demokratiska krig

Inga tvånghjärntvätt är lika med fri val och en fri människa

 

Rädslan gör en människa fruktar för sitt liv!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-11-06 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP