Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shalom Salam

En av de små är en flygmaskin
en är en stålman med svärd
en sjunger sånger om framtiden
en tecknar dröm om ny värld

en ser en fara i varje man
en är en trygghet i sig
en efter en faller stålfåglar
ett efter ett faller mod

åsikter målas i efterhand
barn är ett barn var ett barn




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-11-06 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP