Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kreativa rummet del 2




Jag sitter här
i min bubbla
där ljuset ständigt lyser
dag som natt
höst som vår

I min bubbla finns det inget svårt
inget omöjligt
inget som gör ont

Här är allt som jag vill ha det
här får tankarna ta plats
ingen behöver höra
ingen behöver veta
ingen kan störa

Kreativa rummet
det är bara mitt
du får ha ditt
så träffas vi
utanför




Fri vers (Prosapoesi) av Marija M VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-11-08 12:13



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
"en kvinna behöver ett eget rum"
- virginia woolf
2023-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Marija M
Marija M VIP