Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Påsk

Jag känner för att skriva
kanske för att tiden fördriva
Denna påskdag
känns grå och jag känner mig svag

Det kanske är så att jag skriver
för att finna min iver
över vad det är vi firar
en av de största segrar

Den över döden
som Jesus med törnen
övervann
men utan att han försvann

Han är oss nära varje dag
varje stund och varje andetag
När jag in i stunden skriver detta
känslan i mitt bröst lätta

Glad påsk!








Bunden vers (Rim) av Marija M VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-31 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marija M
Marija M VIP