Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I livet finns så mycket yta. Det är allt därunder jag finner intressant.


Ordens ljus

Jag har ett djup
som jag aldrig tidigare
vågat släppa ut

som en ton
framför ett
stort stup
klingar ekot runt

I mörker
I mörker
Finns ljus

I mörker
Finns ljus
Finns ljus

finns orden
som klingar
som ekar
som silver
som växer
som träd




Fri vers av Marija M VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-08 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marija M
Marija M VIP