Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Frukost i det gröna


tanka9nov23

Uti i regnet
äter råkor och kajor
sin frugala spis.

Dessa, de bevingade,
som lever utan gränser...




Bunden vers (Tanka) av Algotezza VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-09 09:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag ogillar klippta gräsmattor, dels har humlor, fjärilar o bin ingen mat att samla in. Dels är de mat för fåglar som så vackert kraxa, sjunga, drilla. Se det är verkligen miljöförstöring och det är ju illa.
2023-11-09

  Larz Gustafsson VIP
Inga revir?
De flesta djur har sådana.
Och de krigar om dem.
2023-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP