Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väck

En känsla som varit borta

Den ger utrymme för glädje

Och uppmuntran

Känn på det som ger hoppfullhet

Vara här för din egen skull

Betydelsefull

Ge en ros av vänskapsband

Äkta stöttande

Se ljuset falla

På dörrhandtaget

Kom  in  i rummet

Ta vara på tiden

Förvalta den väl

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-09 09:54



Bookmark and Share


  Koloristen
Nyckelorden som jag utläser i texten är "Kom in i rummet" och "utrymme för glädje". Det säger mig att det som är bättre har överhanden.
2023-11-10

  Bibbi VIP
Tänkvärt.
2023-11-09

  alicja lappalainen VIP
Att ge är mer än att få. En dikt om att väcka upp en latent vänskap.
2023-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP