Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hund

Det förvånar mig ofta, hur glad du är att se mig
mina steg till och från brevlådan går snabbt
men du hoppar av glädje över att se mig
du är en boost
för mitt självförtroende
för mitt behov att vara omtyckt
för mitt behov att vara väsentlig
för en annan
varelse





Fri vers av Marija M VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2023-11-09 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marija M
Marija M VIP