Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November berättelse

sunset gold
over
metal fence

skygglapparna
skydd för
distraktion

grey sky
in silhouette
blackbirds

orden vill mig
ögonen bryr sig
törnrosa vaknar

all the leaves
yellow & red
artwork

små tussmoln
upplysta
i det blå




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-11 11:21



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlat om november, ser bilder för min inre syn.
2023-11-13

  träsnidaren
magiskt!

lyser upp i det råa november
2023-11-11

  Blomma-Stjärna VIP
fin hyllning till november -
med välfylld färgpalett!
2023-11-11
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP