Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FRI FÅGEL!

Jag är en fri sjungande fågel
Det här är min röst
Det här är min tweet
Ingen kan ändra min röst
Ingen kan tysta ner min tweet
Levde fri hela livet
Fri kommer jag dö
Livet ut




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2023-11-12 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP