Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Söta framtidens ljusa bild


FRAMTIDENS BLOMMA!

En dag kommer jag att vara där
Vid jordens ändar
I min vackra framtids stuga

Söta framtidens ljusa bild
Framtidens blomma




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2023-11-12 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP