Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÄLSKADE BROR!

ÄLSKADE BROR!

Jag skriver till dig just nu

Vill säga
Älskar dina hjärtfåglar
Jag känner att de flyger mot mig
Och mina flyger mot dig
Vill helst kramas
Vill samlas i en och samma skal
så att de blir EN

Visst är vi flera (bröderna)
men sanningen är vi EN
Det som sårar dig
sårar mig med
Varma kramar vill nå din själshimmel
Vill kram tillbaka
Hälsningar

 




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2023-11-12 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP