Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nyckel

Hänger runt halsen

Betyder allt i livet

Nyckel passar bara en dörr

Den tillhör hjärtas rum

Där allt fina bor

Äkta enkelhet

Ger tid alltid lyssna förstå

En dag tappar nyckeln

Av misstag i brunnen

Ser långt ned i mörkret

Blänker där

Går inte fånga upp

Förstår då dags  gå vidare

Klara hantera allt 

På  egen hand




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-16 10:39



Bookmark and Share


  Koloristen
Jag hade stängt dörren till mitt hjärta
och jag skulle inte släppa in någon igen.
Jag litade bara på att bli sårad,
men det skulle aldrig hända igen.
Jag hade låst dörren och slängt nyckeln så långt och vitt bort jag kunde.
Kärleken skulle aldrig komma in där igen.
Mitt hjärta var stängt för gott.
Sedan kom du in i mitt liv
och fick mig att ändra mig.
Och precis när jag tänkte så
var nyckeln omöjlig att hitta.
Det var då du räckte fram handen
och bevisade för mig att jag hade fel.
Ty i din hand var nyckeln till mitt hjärta och du hade den där hela tiden.
2023-11-17

  Bibbi VIP
Gillar.
2023-11-17

  alicja lappalainen VIP
EN DIKT SOM ÄR SKAPAD PÅ METAFORER. DE VISUALISERAR HÄR BEGREPPEN FÖR FÖRLUST OCH EN NYTT SÄTT ATT LEVA.
2023-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP