Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägger dig på hyllan, tillsvidare

Min berusning tog ett snedsteg, blev inget
Gått och hetsat upp mig, sen inget
Jag hoppades få se dig, önskade
Men det sket sig, kanske en annan dag
Det ligger en spänning i luften, elektricitet

Jag kämpar på varje dag, fightas med mina demoner
Sätter mål på mål, dom blir högre och högre
Inget känns som att det är tillräckligt
Jag vill så mycket, bara mer och mera
Skriver ner det ord för ord, mål för mål

Du är inte dig själv, du gömmer något i det dunkla
Dolda agendor, du döljer något för mig
En gestalt dansar i skuggorna genom fönstret
Ditt ex verkar vara där, du är inte ensam
Läser varje mening mellan raderna
Det är elektricitet i luften, mina chanser sjunker

Ingen ide att bege sig in i denna fight, jag har ingen chans
Förhoppningar blir till damm, en samling på hyllan
Jag förtränger dig, förtränger mina tankar
Min berusning var en sekund i en evighet
Den är över och jag fortfarande ler
Det är okej, jag håller mina agendor på kylning
Dagen kommer då städning sker och gamla minnen återkommer

Jag hoppas inte mer, jag inser när jag förlorat
Men gör mig inget, lätt bekommit
Vidgar mina vyer och stakar min väg
Snedsteg kommer och går, min berusning är på is
Just nu är jag ett med stunden
Och njuter av tillvaron i min omgivning




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2024-01-13 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP