Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektion


Fåtölj

Jag sitter på min gamla plats på biblioteket
Det är mörkt ute, och jag ser min spegelbild i de stora fönstren som vätter ut mot avenyn

Jag skrev en dikt i denna fåtölj en gång
Det va nog förra hösten
Jag pluggade filmvetenskap
Jag började skaffa vänner
Vart tog alla vägen?
Varför lämnar jag alltid dem
som vill komma mig nära?
Vi bakade ju bullar tillsammans
och ni skrattade åt mina skämt

Allt jag har just nu är denna fåtölj
Det är jag helt säker på

Det samlas folk på gatan nu
Dom står och röker utanför bion
Kanske man borde kolla en film?




Fri vers (Fri form) av Ludvig Nord
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-16 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nord
Ludvig Nord