Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VAR TÅLMODIG!

Kraften som finns mellan dina händer idag,
Du njuter av den
Den får dig starkt framstå mot vindar
Du är inte rädd för framtida besvär
All dessa och mer är producerade av
lidandet
sorgen
smärtan
och
förtrycket som du gick igenom genom tiden

Kasta bort förtvivlan
För in i dig nya hoppljus
Några nya sorgliga stötar?
Du kommer ur det
Precis som innan
Var tålmodig




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-11-18 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP