Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden känna, namn och språk gällde det. (Plus 18 ord)


Väntan (en stafettbiprodukt)


/…/
B: När?! Namnidéer?
A: Mars/april! Jag känner …
B: Om världen får stå kvar, förstås!
A: Ja, haha … Jag kan känna …
B: Vem känner världens språk?
/.,./




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunwale VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-19 20:55



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Kraft i det hela, Spännande upplägg också. En sparad bit ii mitten på en outtalad inledning ock dito fortsättning.
2023-11-20

  lodjuret/seglare VIP
Jag funderar på just barriärrev när det kommer till språk. En del människor vill att brott begångna i detta land, skall kunna utredas av ett annat lands poliser, eller i alla fall enligt ett annat lands lagar. Även svenska poliser vill kunna utreda brott begånget i annat land, av svenska poliser, eller åtminstone enligt svensk lag. Det är en sådan där juridisk twist som är en smula långrandig sak att som suga på. Här används ett intressant språk, en intressant språkvård och ibland kommer en läsare att tänka på saker och ting, på grund av språkbehandling.
2023-11-20

  Cikoria Blå VIP
Intressant med dialog som bidrag till stafetten.

2023-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP