Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö lätta moln

Visar sig på kvällen

Ute flyger snöflingorna lätt i luften

Lägger sig mjukt till marken

Ser ut genom rimfrost fönstret

Tar handen gnuggar försiktigt rutan

Vinterlandskap

Vackert gnistrande

Några rådjur visar sig i flock

Letar mat krafsar med benet

För att finna mat

De är lite skygga

Springer in i skogen

Ute fortsätter  snön falla

Räven visar plötsligt sig

Med sin rödaktiga glänsande päls

Stannar ser på dig ett kort ögonblick

Vandrar mot granskogen

Försvinner in i snö landskap

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-20 10:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2023-11-22

  alicja lappalainen VIP
FINA BILDER AV SNÖN OCH NATUREN KONTRASTERADE TILL HEMTREVNAD
2023-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP