Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att drömma

Du är inte här,
men jag känner din andedräkt
så var är jag då?

och jag smeker din hud,
men den berörda är jag




Bunden vers (Tanka) av Stefan Tho VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-22 09:07



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Väldigt bra; skriven med varsamt handlag .
2023-11-22

  alicja lappalainen VIP
Det svävar Berkeleys själ över dikten
2023-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Tho
Stefan Tho VIP