Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omskakande

 

 

en dikt ska skaka om döda själar

väcka liv i det slumrande jaget

ruska om de som grälar

ja skräna överhuvudtaget

 

här ska ej sparas på effekter

här är det buller och bång

kom med du med defekter

sjung med i dödskallarnas sång

 

här är vi alla lika

både gammal och ung

vi världen ska berika

så sjung av hjärtat, sjung

 

tycker du livet är trist

och vardagen så grå

sjung som fågel på grönan kvist

sjung hej och hå

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-11-23 09:48



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Härlig rytm och rolig att läsa.
Den tycker jag om.
2023-11-25

  Marita Ohlquist VIP
En utomordentligt bra text att läsa och begrunda.
2023-11-24

    Lena Staaf VIP
Inga halvmessyrer här! Här dundrar det till.
2023-11-23

  Mats Edin VIP
Det var ord och visor!
2023-11-23

  Kungskobran VIP
Härligt upprop
2023-11-23

  ULJO
Gillas mycket
2023-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP