Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära du

Panta mig kära du
Hur kan jag trösta dig
Hur kan jag krama dig
Hur kan jag älska den som inte vill bli älskad

Panta mig kära du
När försvann glöden i ditt bröst?
När slutade jag släcka din törst?

Panta mig kära du
Kommer du inte ihåg våran lycka?
Vi tuggade asfalt
och spottade tuggummi på paraden
Vi köpte glass och vilade i solen

Vi tog oss igenom vågor
Vi tog oss upp på land
Vi såg varandra
Vi såg en famn

Vi var varandras gåva
Lova
Lova
Lova




Fri vers (Fri form) av Ludvig Nord
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-22 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nord
Ludvig Nord