Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


*koban (Jp)= police box/kiosk/stall Star-B’s = Starbucks Café box = bento (Jp)= compartmentalisation


Autumn Coffee Run

Höstens kaffelopp

Precis framför koban
Star-B är trångt och trångt
Inte för den som just nu svälter
Kanske inte eller sommaren
Med sina värmereflekterande plattor
Var annars finns boxad tillfredsställelse?
Men där den finns i ett ögonblick.



Höstens kaffelopp

Precis framför koban
Star-B är fullproppad och krampaktig
Inte för den som just nu svälter
Kanske inte eller sommaren
Med sina värmereflekterande golvtiljor
Var annars finns boxad tillfredsställelse?
Men där den finns i ett ögonblick.





———




Övriga genrer av crypticbard
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-24 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

crypticbard
crypticbard