Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


?? shape poem


some times, we overlook




Övriga genrer (Översättning) av crypticbard
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-02-02 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

crypticbard
crypticbard