Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du bet på min smörgås!


och genom att säga en tredjedel av tre fjärdedelar
anspelar vi på att vi känner igen helheten.
samtidigt som vi bekräftar de återstående 75 procenten.




Fri vers av crypticbard
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-17 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

crypticbard
crypticbard