Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ohövlig ånger



Av de många sakerna
som har varit en ånger
"att lägga ner pennan"
har varit det mest beklagade.



rude regret


Of the many things
that have been a regret
"putting down the pen"
has been most rued.




Fri vers av crypticbard
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-19 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

crypticbard
crypticbard