Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"man ska skratta och vara glad"

vad min mor har sagt
eller farsa
vet inte riktigt...
och om det är sant
att det är meningen med livet
så vill jag bara spela online
dataspel hela dagarna
jag finner mig själv
lugn och glad
när jag spelar och
småpratar med
andra i spelet
och det är fina färger
som jag tycker om mest
mer än musik till och med
im a cyberpunk
im a gamer
the original
since 1985




Övriga genrer (Kåseri) av Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-25 19:48



Bookmark and Share


  Recycled Redhead 3.0 VIP
Färger!! Ja!! Dom kan man drunkna i!
2023-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Sofia Johansson-Jonsson
Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP