Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omvägar

Gick och gick

Kom aldrig fram

Tveksamhet

Gjorde målet så svårt

Nu går med bestämdhet

Mot bryggan

Ligger inte långt borta

Har en tanke

Fånga in fisknätet

Släppa ut alla fiskarna för denna gång i havet

Så de får leva lite till 

Går inte omvägar längre

Utan står stark kvar på bryggan

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-27 10:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar!
2023-12-01

  Koloristen
Vägen framåt!
2023-11-29

  alicja lappalainen VIP
tankar på seger över svårigheter
2023-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP