Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stranden

Ljuset från solen reflekterar så vackert

Havets vågor slår mot stranden

Ger ett rogivande ljud

En liten pojke kastar sten i vattnet

Ivrig i sin lek

Stranden glänser av vita sandkorn

Längs vattenkanten går ett förälskad par

Hand i hand 

Kärleken spirar i luften

En ljum vind drar genom håret

Simmar ut i havet

Följer vågorna

En frihets känsla

Ett med havet

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-27 10:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.

2023-12-01

  Koloristen
"Ljuset från solen reflekterar så vackert

Havets vågor slår mot stranden

Ger ett rogivande ljud

...

Längs vattenkanten går ett förälskad par

Hand i hand

Kärleken spirar i luften"

-Återkopplar till mitt livs strandpromenad!
2023-11-29

  alicja lappalainen VIP
Havet ,stranden ,och kärleken. Människa som enhet med naturen. Vackra bilder som på ett vykort
2023-11-27

  siv birgitta.a. VIP
så som jag upplevde minna 6 barn var små.nu sitter man med en vove, men jag har många barn barn.dom har inte satt på min blogg ännu .har skrivit flera gånger får inger svar av birgitta
2023-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP