Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är trädet som hittade min skog.

Jag är trädet som hittade min skog, I skogens djup, där ljuset slog. Jag sträckte mig mot himlens blå, I skogens famn, jag hemma låg.

Mina rötter djupt i jorden bor, I skogens hjärta, där jag stor. Min krona sträcker sig mot skyn, I skogens lugn, jag finner trygg tryn.

Jag är trädet, starkt och fritt, I skogens skugga, där jag sitter mitt. Med löv som viskar i vinden lätt, I skogens sång, jag är komplett.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2023-11-29 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP