Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det spelar ingen roll

Om taket faller ned

Rummet står endå kvar orört

Allt går laga igjen

Av små sår i hjärtas rum

Går in i ett annat rum

Nu tiden speglar sitt ljus

Kärleken omfamnar dig på nytt

Ger stabilitet

Ett leende fångar dig

Där i stundens sken

Det spelar ingen roll

Hur det slutar

Återkommer alltid

Till samma plats 




Prosa av Fjellhuldra VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-30 11:18



Bookmark and Share


  Koloristen
"Kärleken omfamnar dig på nytt

Ger stabilitet

Ett leende fångar dig"

-Jag är träffad. Så blev det!
2023-12-06

  Bibbi VIP
Begrundar.
2023-12-01

  alicja lappalainen VIP
man skall leva i nuet och låta kärleken omfamna dig på nytt.
2023-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP