Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kamera spådomar



Magi bedöms av pennans tand.
Sinnets magi känner igen fakta.
Han vet värdet av vad som kommer att hända och främjar sin förmögenhet lugnt.
Magi är ett knep som används för att hålla litteraturen levande enligt populärt språk.
Demokrati är rättvisans magi.
Konstitutionen är dess lärlingsutbildning.
Media är inte blyga.
Magi är medias andetag.
Att skapa ett nytt evenemang varje dag från en nyhetsbyrå är passion för nyheter.
Media är vårt vädjande språk.
Kameran är alltså kraften som skapar magi inom magikerns sammanhang. Kameran är diktatorn.
I sinnets design definierar politiken eldens aska och de undersöker den med sitt sunda förnuft på kameran.
Kameran är den enda ägaren av adelns tron.
Han är den som tillfredsställer yrkeshemligheten med en dynamisk framtid.
Detta är vår tids chansning, redigerad för kamerainställningar.
Kameran skapar framtidens förmögenhet.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-30 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP