Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insektskoloni



Det fanns en typ av insekter som spreds över hela världen i kolonier, men det fanns en huvudbas i mellanvärlden som alla koloniers livssystem var kopplade till.
Dessa kolonier spreds över hela den lägre världen och varade under en lång period.
När deras tid är ute, attraherar kraften som verkar från huvudbasen i mellanvärlden alla själar som en magnet.
Kolonierna i mellanvärlden tömdes
Men det fanns ett jobb kvar,
De fysiska strukturerna hos dessa insekter måste förstöras
eftersom dessa nu var okontrollerade och kunde orsaka fara för omgivningen.
Det var i en sådan miljö som ett fruktansvärt virus spred sig i mellanvärlden.
men det påverkade bara den insektsarten.
De som stod utanför fortsatte sina normala liv.
Andra arter märkte men påverkades inte, och världen fortsatte att snurra.
med andra nytillkomna insektsarter.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-03-14 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP