Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ens död är en annans bröd.



Doften av viol spred sig till bergen
Våren kom så snabbt!
Det växte svamp bland buskarna.
Fåglarna var upptagna med att komponera sånger.
En jägare dök upp i fjärran
Han släppte sin hund från kopplet
En kanin som ammar sina två bebisar
Hon låg nere i ett trädhål.
Hon var omedveten om jägaren och hans jakthund.
En jakthund fick som luktar kanin
När han närmar sig trädhålet
Kaninmodern, som ammade sina bebisar, hoppade ut ur sitt bo.
Hunden blockerade hans väg och riktade honom mot jägaren.
Ett ljud som "Poff" ekade i luftrummet.
Kaninen rullade nerför stenarna.
Gräset på marken var fläckigt av blod.
Ungarna väntade desperat i boet.
Deras mammor som inte kommer.
Solen höll på att försvinna bakom kullarna.
Nattens mörker skulle snart falla.
Frun i huset gjorde en gryta med ris.
Hon fick två ungar.
Mitt på en serveringsfat
De sydde kaninens huvud.
Lyft upp händerna i luften efter maten
ber till gud
"Tack och lov, våra magar är fulla idag", sa han.
De drog sig tillbaka till sina sängar
Det är på väg att förvandla en glad dag till en natt.




Fri vers av Orion93 VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-01-17 05:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP