Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara utvald till människa


Människans position

Utvald och nedsatt,
Fast, uppsatt...på
Mänsklighetens tron,
i en superposition.

Vi bygger Babels torn,
Gud stärker oss i tron.

Vi är odjur utan horn
I en superposition!

JNW 2023




Bunden vers (Rim) av Jaramald VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-12-02 04:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP