Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuskfirarjul


pepparkaksbagare
barnbarnen har roligt
jag med

julklappar
glädjen uttrycks
med hela kroppen

hjälpredor
i köket
skär sallad

ris a la malta
smyger ner mandlar
till alla tre

trötta men glada
hejdåkramar
sen viloläge




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-03 19:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En härlig dag tillsammans med barnbarnen, väl värd att spara i långtidsminnet.
2023-12-04

  Blomma-Stjärna VIP
så mysigt du gör det för dig o dina barnbarn - tack för att du delar med dig!- bra ide´ "Fuskfirarjul"
2023-12-03
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP