Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenaden

Fotsteget landar mjukt på den smala vägen

Möter folk hela tiden

Stannar till ser ut över det blåa havet

Vattnet är mycket strömt

Virvlar kraftigt runt

Långt bort i horisonten ses  många mindre fiskebåtar

Fortsätter gå längs promenaden

Ser plötsligt i murens hålor

Små grå ödlor ett med naturen

De sitter blixtstilla rör sig inte

Bara ögonen blinkar  mot dig

 Passerar också några ljuvliga orange röda blommor

Växer vilt vackert på muren

Tankarna ger frihet 

Bara vara i nuet

Kommer tillslut fram till stranden

Tar av skorna går ut i sanden

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-04 10:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2023-12-05

  alicja lappalainen VIP
vackra bilder av stranden, havet och känsla att leva i nuet.
2023-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP