Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ni kommer tillsammans ...

huden kunde fått vara tjockare

vem tänkte på behov av vapenrustningen
inför nattvardsgudstjänsten

men där brände blickarna
när de äldste kastade sten
de vassa bumlingarna
slet det sista av värdighet
från kroppen

"kändes det, då ska du allt hålla
en lägre profil i fortsättningen,
ingen annan visar någon smärta
när vi väljer bort dem ...
vi blir osäktra när du tror att du är något
har något
visar känslor"

hm, är det bara jag som inte är född med
elefanthud eller hur hänger det ihop




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2023-12-05 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP