Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rasist

Du anser att alla andra nationers medborgare
har större rätt till Ungern
och därmed är mer värda
och har större existensberättigande
än barn födda av ungerska medborgare

Det är du som är rasist!




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-12-05 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP