Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HIMLENS HEMLIGHETEN!

Himlen är fylld av heliga monarkier

I verje himmels våning

finns bara en för dig

Skynda dig innan det är försent




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-05 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP