Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöklocka

Förlåt, jag måste ut
och känna lukten av vinter
måste få kasta mig handlöst ner, i fälten av snö
vara en handfull stor
bland väldiga frön med istäckt barr
och klockor som blånar men föds
i minnen från förr
visst är det min ivriga längtan

och min väntan på dig
tiden med doften av allt
så nära nu bakom lager av tö
törstens gong












Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-11 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP