Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ebb

du blev främmande
ditt vanliga sätt
din värme klingar snett och är genomskilnig
den prickiga tapeten försöker förstå
varför adventsstjärnan stillnat
och det tunga pianot förlorat sig
inga skuggor
inga kramar
trappan bort
elden brinner inte och inte det orangea tyget
toalettdörren är stängd
som läslampan
ingen fryser
ingen svettas
ingen klagar
ingen ropar
ingen dansar
ingen skrattar
ingen småpratar
och jag undrar varför du inte är
lika snäll numera
varför du inte sa nått om den stora katastrofen
jag undrar var du är
och jag lyssnar




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-11 02:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP