Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen i hatten

Har färgglada kläder

En frihet som få

Dyker upp när som helst

Med ett leende

Ser svagheter  och styrkor

Finns alltid där

Med svårighetens bok

Läser orden enkelt

Formulerar rätt

Står stadigt i sina skor

Ser genom tolkar på sitt sätt

Dyker också upp i drömmar

Med sin glädje för livet




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-11 08:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2023-12-12

  alicja lappalainen VIP
EN DISKRET OCH FIN BILD AV NÅGON TREVLIG MÄNNISKA .KÄNNS GLÄDJE OCH ACCEPTANS I BESKRIVNINGEN AV HANS EGENSKAPER.
2023-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP