Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se ut

Genom livets fönster

Upptäck nya sidor

Hos dig själv

Våga stå på egna ben

Efter sett vattenfallet

Rusa med kraft

Det går att lyckas

Ta steget fullt ut

Ta imot all omsorg och värme

En stöttande hand släpper inte taget

Se ut genom livets fönster

Kommer inte chansen idag

Så kommer den längre fram

Nyfikenheten är en positiv kraft

Ger tid stanna upp




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-11 09:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vackert.
2023-12-12

  La Magnólia VIP
Vackert skrivet om fina råd att ta vara på.
2023-12-12

  alicja lappalainen VIP
DJUPA TANKAR OM LIVSERFARENHET. Man kan säga
"DET SOM INTE DÖDAR DIG GÖR DIG STARKARE"
GILLAS

2023-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP