Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden spelar roll

Vet när solen lägger sig
mörkermolnen närmar sig
pannans stålband spänner sig
sinnets lätthet viker sig

vet att natten lättar
ungdomsvåndor falnar
vet att under evigt spann
tiden spelar roll.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-11 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP